Συνεργεία καθαρισμού Αθήνα  
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ:
Συνεργεία καθαρισμού Αθήνα
 
Συνεργεία καθαρισμού Αθήνα
Συνεργεία καθαρισμού Αθήνα
Συνεργεία καθαρισμού Αθήνα
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ morebig-ganitas-katharismos

Προφίλ Εταιρείας - SUPER CLEANING (εταιρεία καθαρισμών κτιρίων)

katharismos-INDEX1Η εταιρεία καθαρισμών κτιρίων SUPER CLEANING είναι εδραιωμένη στον χώρο της παροχής υψηλής ποιότητας εργασιών καθαριότητας απο το 1980 και σήμερα αποτελεί μια απο τις πιο αναγνωρίσιμες εταιρείες στον τομέα της. Η λέξη ‘’καθαρισμός’’ έχει συνδεθεί με το όνομα Γανίτας.
Η πολυετή εμπειρία (30 χρόνια) στον χώρο του καθαρισμού και το ανώτερο σύστημα διαχείρισης έχει ως αποτέλεσμα  την εγγυημένη παροχή υπηρεσιών με, συνέπεια, αμεσότητα, αποτελεσματικότητα.
Για την άριστη αποτελεσματικότητα του έργου της, βασιζόμαστε στο προσεκτικά επιλεγμένο και άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, στον τελευταίας τεχνολογίας τεχνικό εξοπλισμό και στα πιστοποιημένα προιοντα καθαρισμού.
Το ανθρώπινο δυναμικό είναι η κινητήρια δύναμη, για αυτό τον λόγο φροντίζουμε για την εξέλιξη των εργαζομένων μέσα από συνεχή εκπαίδευση, συνεχή έλεγχο και συντονισμό  εποπτών.
Χρησιμοποιούμε  τελευταίας τεχνολογίας άριστο ευρωπαϊκό εξοπλισμό, ικανό να ανταπεξέλθει στην κάθε ανάγκη καθαριότητας σε κάθε είδους κτιριακή εγκατάσταση. Επίσης όλα τα αναγκαία σκεύη, εργαλεία και υλικά καθαρισμού, είναι πρώτης ποιότητας και πλέον κατάλληλα για την κάθε επιφάνεια, σε άριστη κατάσταση τόσο από άποψη λειτουργίας όσο και από εμφάνιση.
Τα  υλικά καθαριότητας είναι  μόνο πιστοποιημένα και εγκεκριμένα τόσο από το Γενικό Χημείο του Κράτους και τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων όσο και από διεθνούς κύρους Εργαστήρια και Οργανισμούς και φέρουν CE mark.  Είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Μεγάλη σημασία για την εταιρεία μας κατέχει η άμεση επικοινωνία με τους πελάτες όπου επιζητούμε την ενεργή γνώμη τους για την ικανοποίηση τους.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια!

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

 

- ΑΡΧΙΚΗ

- ΠΡΟΦΙΛ

- ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

- ΥΛΙΚΑ

- ΠΟΪΟΤΗΤΑ

line-footer-ganitas  

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

 

- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΕΝΙΚΟΥ & ΑΡΧΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ


- ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΩΝ


- ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ - ΜΟΚΕΤΩΝ


- ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ


- ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

 

line-footer-ganitas  

 

 

SUPER CLEANING

 

ΓΕΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ
Κ. Παλαμά 77, Πετρούπολη

 

 

Τηλ/Fax: 210 50 56 331
Κιν.:  6945 235701
         6944 693192
         6948 547156

 

 

email: ganitascleaning@gmail.com

COPYRIGHT 2014 ©  SUPER CLEANING. All rights reserved. CREATED BY EXTERNAL